Den smukke paradisø i Indonesien oplever i den grad, en højere interesse fra danskerne i 2018. På Bali vil du opleve en masse seværdigheder, samt nogle af verdens bedste surfstrande.  I dette indlæg vil der blive set nærmere på 3 overraskende grunde til at besøge Bali.

1. De smukke strande på Bali

Nær Ækvator ligger den frodige paradisø, Bali. På øen vil du opleve et frodigt landskab med tropiske planter, vulkaner, store rismarker og smukke templer – som er med til at skabe den utopiske stemning på Bali.

Stranden er ikke kun et paradis for surferne…

Men de er også et paradis for familien der skal i vandet, parret der vil dykke og dem der vil ligge på strandkanten og nyde omgivelserne.

Billede af stranden på Bali

Jimbaran strand på Bali

Det er en helt anden verden der åbner sig, når du besøger Jimbaran strand på Bali. Langs stranden kan du finde luksushoteller og hoteller til en mere overkommelig prisklasse. I en kombination med det lokale liv, vil du opleve at der er et rigtig fint mix af mennesker. Nyd en lækker gåtur langs stranden og få et uforglemmeligt syn af vandet og naturen.

Nusa Dua beach på Bali

De fredlige omgivelser i Nusa Dua er perfekte til både par og børnefamilier, der vil nyde en uforglemmelig luksusferie. I Nusa Dua vil du finde skønne grønne områder og de lækreste strande.

På stranden er der sand, hvor der kun opstår mindre bølger.

Nusa Dua strand

2. Surf, dyk og bad på Bali

Millioner af mennesker rejser til Indonesien hver år, for at finde sit livs bedste bølger i de bedste omgivelser. På Bali er du omgivet af krystalklart vand, sol, smuk og rig natur, samt utroligt flotte strande – med bølger du kan surfe på. Surfing på Bali er under alle omstændigheder, en oplevelse du sent vil glemme.

Du kan surfe året rundt på Bali

Om du så er nybegynder eller ekspert, vil der altid være mulighed for enten, at lære at surfe eller blot finpudse din teknik. Der findes adskillige surf camps på Bali som er åbne året rundt. Her møder du typisk andre unge mennesker, der også vil lære at surfe.

3. Den spændende kultur og natur på Bali.

Der er aldrig langt til vandet eller den smukke sand strand, når du er på Bali. Naturen er ualmindelig smuk og du bor utopisk på øen.

Befolkningen på Bali

Den balinesiske folkesjæl og livsglæde, er helt klart en oplevelse de fleste husker når de vender hjem fra Bali. Befolkningen er på ca. 4 millioner og de er enormt livsglade og smilende. Du vil opleve at de arbejder fra tidlig morgen til sen aften.

Bali er en landbrugs-ø

Klimaet gør at der kan dyrkes afgrøder året rundt. Bali er et stort riskammer og du kan overalt, se de smukke og imponerende terrasser med rismarker.

Rismark på bali

Vidste du at?

Mindre end Sjælland

Den indonesiske Ø er med sin størrelse på 5.600 km2, lidt mindre end sjælland. Øen er en del af Indonesien, men på mange måder er den helt sin egen.