Find flybilletter til Bangkok for denne måned

Afrejsedato Hjem rejse Flyselskab Stop Pris Find Billet

22.07.2020

23.03.2021

1 stop

3 944

Find flybilletter

Find flybilletter og rejser til Bangkok billigt

Se priser på billige flybilletter til Bangkok på FindFlybilletter.dk.

Der findes utallige oplagte feriedestinationer, som du kan besøge henover sommeren. Men hvor rejser man hen, når man gerne vil undgå den kolde og mørke danske vinter?
Thailand er helt klart et godt bud og det er også et af de mest populære rejsemål fra Danmark. Størstedelen af rejsende flyver fra Danmark til Bangkok, hvor der så er mulighed for, at flyve videre og lave såkaldte ‘ø-hop’.

Med FindFlybilletter.dk kan du finde de billigste flybilletter til Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn.

Hurtige og relevante facts om Bangkok

Priser for flyrejser til Bangkok

Som med de fleste rejser, kan du spare penge ved, at bestille billetter til flyrejsen i god tid. En god tommelfingerregel er, at du skal være ude et par måneder før din endelige rejse til Bangkok. Hvis du vil have billige flybilletter til Bangkok, kan du også mellemlande i Mellemøsten, da du generelt kan spare penge på din billet her. Hvis det ikke er nødvendigt med en kuffert, ved rejsen til Bangkok – så kan du nøjes med at medbringe håndbagage, ved rejser med Norwegian og SAS til Bangkok. Når du flyver med Thai Airways er indchecket bagage altid en del af din billetpris.

Lavere billetpriser til Bangkok

Billetpriserne til Thailand er lavere udenfor, den thailandske højsæson som er fra november til Februar. Priserne på billetter til Bangkok har været faldende i flere år – og dette skyldes både mere energieffektive fly, der over de længere distancer bruger mindre brændstof end ældre fly, men det skyldes også højere konkurrence blandt flyselskaberne. Du kan komme billigt til Bangkok med bl.a. Norwegian, som til tider har meget billige flybilletter til Bangkok.

Skal man have pas eller visum til Bangkok?

Som dansk statsborger der rejser med fly til Bangkok, får du 30 dages visumfrit ophold. Du skal dog altid huske, at medbringe dit pas som skal stemples ved ankomst. Passet skal derudover også være gyldigt i mindst 6 måneder fra ankomstdagen. Du skal også kunne fremvise en returbillet samt et beløb, der svarer til omtrent 2.000 kr. Du bør dog altid læse de nyeste regler hos den thailandske ambassade.  

Sådan kan du komme hurtigt rundt i Bangkok

Den nemmeste transportform at komme rundt med i Bangkok er med det såkaldte Skytrain (også kaldt BTS), der har to linjer – en lysegrøn og en mørkegrøn. Ubegrænset kørsel i 24 timer koster ca. 23 DKK.

Der holder taxaer overalt i Bangkok, hvilket også gør dem til en oplagt transportform med en startpris på ca. 7 DKK. Man skal huske at vælge en vogn med taxameter, og samtidig skal man regne med kødannelse i myldretiden.

Seværdigheder i Bangkok

Bangkok har utallige seværdigheder og spændende markeder, som sender alle sanser på arbejde. Det er helt klart en oplevelse, som du længe vil mindes. De flydende markeder er en del af byens kendetegn og er en kulturoplevelse i sig selv, hvor markeder som Bang Ku Wiang Market og Taling Chan Market er oplagte markeder i Bangkok, som du bør besøge.

Grandpalace i Bangkok

Grand Palace

Grand Palace har været den thailandske kongefamilies bolig, siden det blev bygget i 1782. Komplekset består af majestætiske bygninger, pavilloner og gårde, hvoraf nogle er åbne for offentligheden. Inde i paladsområdet ligger Smaragdbuddhaens Tempel, som er den thailandske buddhismes helligeste Buddha statue og en destination for mange pilgrimme. I The Grand Palace er der også andre attraktioner såsom et museum om smaragdbuddhaen, tronsalen Dusit maha Prasat, pavillonen Regalia og kongelige dekorationer og mønter

Wat Pho i Bangkok

Overfor Wat Arun finder du Wat Pho, og det er let at krydse floden med en båd til 3 bath. Hovedattraktionen i Wat Pho er den 15 meter liggende buddhastatue i guld og samlingen af historiske buddhabilleder. Templet er også hjemsted for en thailandsk traditionel massageskole. Som besøgende kan du få en 30 minutters massage til cirka 260 bath. Det er ikke muligt at forudbestille en tid, så sørg i stedet for at komme tidligt om morgenen.

Watpho i Bangkok
Chinatown i Bangkok om aftenen

Chinatown i Bangkok

Guldbutikker på i hvert gadehjørne, røde lanterner langs vejene, neonskilt, urbutikker, højhuse og kinesiske templer. Velkommen til Chinatown! Bangkok har været stærkt påvirket af den kinesiske befolkning i flere hundrede år. Chinatown er stadig et af Bangkoks livligste handelssteder.

Sampeng Lane, der strækker sig over hele området, er som en enkelt stor markedsgade. Nogle sidegader specialiserer sig i et enkelt produkt, såsom urter, sko eller skydevåben. Sørg for at prøve en ægte Dim Sum (Kinas svar på spansk tapas) på en af ​​de små familie restaurante

Vejret i Bangkok

Vejret i Bangkok året rundt

Thailand har generelt høje temperaturer og høj luftfugtighed, og hovedstaden Bangkok er ingen undtagelse. Vejret i Bangkok er  tropisk og har varmt tropisk vejr gennem hele året. Som i de fleste tropiske klimaer, er året inddelt i to sæsoner, vådt og tørt. I Bangkok varer regntiden fra omkring maj til september, med den vådeste måned i juni. Selvom dette er den “våde sæson” vil du dog opleve masser af solskin og regnen kan undertiden komme som en lindring af temperaturerne som ofte ligger i slutningen af 20’erne. Regnen falder for det meste om eftermiddagen, men der er lejlighedsvis dage, hvor regnen vil falde gennem hele dagen.

Hvornår er vejret bedst i Bangkok?

De fleste rejsende anser perioden fra oktober, som det bedste tidspunkt at besøge Bangkok. I denne periode er temperaturen ikke så høj, som på andre tidspunkter af året. Generelt ligger temperaturerne i Bangkok på mellem 25 og 28 grader. Der vil være sandsyndlighed for er regnbyger og lette briser, som giver en afsvaling fra varmen.

Transport fra Bangkok lufthavn til centrum

Donmueang lufthavn i Bangkok

Don Mueang lufthavnen i Bangkok er en af verdens ældste lufthavne, der oprindeligt lukkede, for så senere at blive renoveret og åbnet igen.
Suvarnabhumi tager imod mere end 50 millioner rejsende om året og det er en af verdens mest fotograferede lufthavne, grundet dens imponerende arkitektur af stål og glas.

Når du er landet i Bangkoks Suvarnabhumi lufthavn, er den billigste transportløsning til centrum, at tage lokalbussen. Her kan du komme afsted til en pris på ca. 5 kroner, med en rejsetid på omtrent 1 time. Den hurtigste transportform fra Suvarnabhumi lufthavn til centrum er med toget ‘Airport Rail Link’ hvor turen tager omtrent 30 minutter, og koster ca. 6 kroner.

Fra Don Mueang lufthavn er den billigste samt hurtigste løsning til centrum, en tur med bussen. Her kan du komme afsted for ca. 4 kroner, med en rejsetid på 45 minutter.

Fly til andre destinationer

Har du ikke længere lyst til at besøge Bangkok? Så find flybilletter til andre destinationer

Berlin

Berlin
Find rejse

Har du en gang været i Berlin vender du tilbage igen og igen. Berlin er en by med masser af aktiviteter for både børn og voksne, og den korte afstand fra Danmark, gør en storbyferie i Berlin til et oplagt valg.

London

London
Find rejse

Find billige flybilletter til London. Den smukke engelske storby byder på meget mere end blot shopping og byliv! Du kan søge efter flybilletter til London her.