Find flybilletter og rejser til Berlin billigt

Berlin er en skøn storby, fyldt med historie, kultur og muligheder. Byen råder over skøn råhed, hvis natteliv og shopping er svær at slå. Det er forståeligt at Berlin tiltrækker folk fra alle verdenshjørner. Det bedste tidspunkt at rejse til Berlin, er i sommermånederne, hvor vejret er mere stabilt og hvor der er masser af underholdning i byens gader.

Berlin er alt og alle. Berlin giver dig fortiden, nutiden og fremtiden. Det er en by, hvor alt bevæger sig, ændres og trækkes fra hinanden.

Hurtige og relevante facts om Berlin

Priser for flyrejser til Berlin

Berlin er et ekstraordinært populært rejsemål. Der er derfor mange billige flybilletter til Berlin, du kan finde på vores søgemaskine.

Du kan flyve billigt til Berlin med disse simple tips:

  • En flyvetur til Berlin tager omtrent en time – du kan derfor hurtigt tage frem og tilbage. Ved korte ture, kan du nøjes med blot at medbringe håndbagage. Du kan derved flyve billigt til Berlin med f.eks. EasyJet til Berlin-Schönefeld, uden at checke bagage ind.
  • Du kan finde billige flybilletter til Berlin, ved at bruge søgemaskinen på findflybilletter.dk
  • Undgå lufthavne som ligger udenfor Berlin.
  • Berlin er blot en time væk og du kan hurtigt tage frem og tilbage. På en kort tur kan du nøjes med håndbagage. Så kan du flyve med billige billetter fra fx EasyJet til Berlin-Schönefeld uden at checke bagage ind.

.

Sådan kan du komme hurtigt rundt i Berlin

U-Bahn i Berlin består af 9 linjer, der er markeret med nummer og farver, og som det er supernemt at komme rundt med. De fleste ruter kører under jorden, men på enkelte strækninger kommer toget op i lyset.

U-Bahnen er tydeligt markeret med karakteristiske blå skilte, så du næppe kan undgå at misse dem..

Storbyen Berlin er delt ind i zone A, B og C. Det meste af indre Berlin og dermed de fleste seværdigheder ligger i zone A.

Husk på at billetter altid købes til 2 eller 3 zoner AB, BC eller ABC. Så for det meste er en billet til AB rigeligt. Der kan købes enkeltbillet, dagsbillet eller Welcome Card der giver adgang til at køre ubegrænset i 48 timer, 72 timer eller 5 dage. Alle billetterne gælder til alle offentlige transportmidler

Skal man have pas eller visum til Berlin?

Som dansk statsborger har ikke brug for et visum, ved rejser til Berlin da Tyskland er medlem af Schengen. Dog skal du medbringe et gyldigt pas, der fungerer som ID under ophold.

Berlin er en lækker tysk storby, med rig mulighed for shopping!

I Berlin finder du masser af shoppingmuligheder. Der findes dog steder som Alexanderplatz, Potsdamer Platz, Friedrichstraße og Kurfürstendamm som især er kendt, for netop deres shoppingcentre og gader med luksuriøse butikker.

Seværdigheder i Berlin

Når du besøger den tyske storby Berlin, er du garanteret masser af historiske oplevelser, der giver mulighed for at lære nyt, mindes fortiden samt at få fyldt kameraet op med fotos i fantastiske kulisser.

Brandenburger Tor i Berlin

Brandeburger Tor i Berlin

Brandenburger Tor har været et symbol og et vartegn for Berlin og Tyskland i mere end 200 år.
Brandenburger Tor ligger i centrum af Berlin og er en af de seværdigheder du IKKE må gå glip af. Førhen delte Brandenburger Tor i Berlin kongeslottet fra sommerresidensen Charlottenburg. I dag er slottet revet ned, men du har stadig mulighed for, at mærke den royale stemning når du besøger området. I årene før 1867 var Berlin omgivet af en mur, og porten fungerede dengang, som toldsted for dem der ønskede at bringe varer med ind til torvet.

Berlinmuren

Berlinmuren er måske en af de mest ikoniske bygningsværker i verden – og så er den næsten forsvundet. Berlinmuren var ca. 43 kilometer lang og 3,6 meter høj og delte Østtyskland og Vesttyskland op, fra 1961 indtil 1989 hvor Berlin atter blev forenet.

Berlinmuren var en del af “jerntæppet” som forhindrede masseemigration fra øst til vest.

Berlinmuren i Berlin
TV tårnet i Berlin

TV tårnet i Berlin

Ved et besøg til Berlin, er TV-tårnet også en unik seværdighed du bør tage et kig forbi. Nyd udsigten fra 207 meter over jorden, og se Berlin fra toppen. Herfra kan du se byens mange turistattraktioner, såsom Reichstag (Parlamentsbygningen), Brandenburger Tor, Det Olympiske Stadion, Museumsøen og Potsdamer Platz.

Vær smartere end de andre turister og køb dine Fast View-billetter hjemmefra og spring de lange køer over til Berlin TV-tårn! Det er et must, når du besøger Berlin.

Vejret i Berlin

Vejret i Berlin – året rundt

Berlin, hovedstaden i Tyskland, ligger i den nordøstlige del af landet og har et tempereret fastlandsklima. Berlin har alle fire årstider med varme somre og kolde vintre og moderat nedbør hele året rundt. Det betyder ikke, at Berlin er en særlig våd by, eftersom den mængde vand der falder, ikke er høj, på den anden side er der heller ingen særlige tørre årstider.

Vejret i Berlin i efteråret

Efteråret i Berlin fra september til november har gennemsnitlige høje temperaturer fra 19° C i september til 7° C i november. Vejret generelt bliver uforudsigeligt og overskyet – bare en forsmag på Berlins ubehagelige vinter.

Transport fra Berlin lufthavn til centrum

Berlins to hovedlufthavne ligger i hver ende af den store tyske by. Tegel ligger nord for centrum, og Schönefeld Lufthavn ligger syd for centrum.

Ankommer til Schönefeld og skal ind til centrum, er det billigst og hurtigst at tage Airport Express toget, linje RE7 eller RB14, til en pris på ca. 26 DKK og en rejsetid på under en halv time. Fra Tegel lufthavn kører der hverken S- eller U-Bahn, så her kan du hoppe på en af express busserne X9, bus 109 til en pris på ca. 23 DKK.

Fly til andre destinationer

Har du ikke længere lyst til at besøge Berlin? Så find flybilletter til andre destinationer

Bangkok

Billede af tempel i Bangkok
Find rejse

Her kan du finde billige rejser til Bangkok. Bangkok er Thailands spirituelle, kulturelle og politiske centrum og en af Asiens mest dynamiske metropoler.

London

London
Find rejse

Find billige flybilletter til London. Den smukke engelske storby byder på meget mere end blot shopping og byliv! Du kan søge efter flybilletter til London her.