Find flybilletter og rejser til London billigt

London er også kendt som et af Europas bedste storbyer til shopping. London er et besøg værd hele året rundt. Hvis du gerne vil undgå regnbygerne, er de mest populære tidspunkter at besøge London juni og juli

London har ca. 8,3 millioner indbyggere og er en multietnisk storby. Over 30% af indbyggerne er immigranter eller efterkommere, og her tales derfor over 200 forskellige sprog idag .

Med storslåede seværdigheder, pubs og fantastisk shopping, så formår London at vække alle sanser.

Bliv klogere på London!

Priser for flyrejser til London

At flyve til London kan blive en billig affære. Du kan regelmæssigt finde billetter til lave priser, til ydre lufthavne som Stansted og Luton. Prisniveauet for flybilletter til London Gatwick og London Heathrow, kan være fra 500 kroner og derefter.

Generelt er flybilletter til London billige året rundt, hvilket betyder at du ikke behøver at booke dine flybilletter i god tid, for at komme afsted til en god pris.

Sådan kan du komme hurtigt rundt i London

The Tube kan gøre en forskel for din rejse til London! London Underground, The Tube, Londons Metro, Undergrundsbanen. Her finder du den mest kendte og mest anvendte form for offentlig transport i London. The Tube dækker med sine 11 linjer, hele London og omegn. London Underground kan hurtigt føre dig til stort set alle de steder, du har brug for at besøge i London. Hvis du vil have nemmere ved, at finde rundt i London kan du downloade ‘Tube Map’

Skal man have pas eller visum til London?

Da Storbritannien ikke deltager i Schengensamarbejdet, skal man vise pas når man ankommer i lufthavnen i London. Det er ikke nødvendigt for danske statsborgere at søge om visum, men man skal medbringe sit pas, der også fungerer som ID på rejsen.

Shopping i London

Stort set alle større tøjdesignere har forretning i London, så du er sikret et enormt udvalg af high fashion shopping på din London rejse. Desuden er London centrum for street og urban wear, og det er især i denne kategori, at du i London kan finde de unikke ting, som du ikke kan shoppe andre steder.

Top tre seværdigheder i London

WarnerBros i London

Warner Bros. Studio Tour

Få en magisk dag, med ‘behind the scenes’ tour af Harry Potter filmene. Du har mulighed for, at se se alle kostumerne, rekvisitterne og træd indenfor i nogle af filmens lokationer, herunder Great Hall, Dumbledores Office og Hagrid’s hut. Det er en oplevelse du skal prøve, når du er i London!

Buckingham Palace

Besøg dronningen af Englands officielle bopæl, som under sommeren er i Buckingham Palace. Her kan du udforske de ekstravagante statsrum. Når du er i London er et besøg til Buckingham Palace oplagt!
Se et af verdens eneste kongelige paladser i brug, i hjertet af London. Den populære turistattraktion er ofte udsolgt længe i forvejen, så husk at bestille dine billetter hjemmefra!

Buckingham Palace i London
Big Ben i London

Big Ben

Big Ben på Westminister Palace er uden tvivl et synonym for hele London. Størstedelen af turister forbinder Big Ben med London, da denne klokke er en af byens populæreste seværdigheder.

Klokken bliver også kaldt ”den store klokke i Westminster”. Størstedelen af Londons beboere vil kalde det store tårn Big Ben, men faktisk refererer navnet ”Big Ben” kun til den klokke, der befinder sig i tårnet. Selve klokketårnet er placeret i den nordøstlige ende af den store bygning. I enkelte tilfælde omtales dette tårn også som St. Stephen’s Tower.

Vejret i London

Vejret i London året rundt

London har et tempereret kystklima med variation i alle fire årstider og ingen ekstreme temperaturer. Men det har et mikroklima kendt som “Urban Heat Island”. De mange opvarmede bygninger og mennesker resulterer i temperaturer, der er et par grader varmere end uden for byen. Som et resultat er London et af de varmeste steder i Storbritannien. Den gennemsnitlige årlige nedbør i London er ikke særlig høj, der er bare et stort antal af de kedelige, grå og overskyede dage. Selvom mængden af nedbør ikke er så høj, er antallet af “regnvejrsdage”. Vejret kan variere meget fra år til år, og du kan opleve en særlig kold vinter, en særlig våd sommer, eller en meget varm sommer. Når man besøger London ved man aldrig helt, hvordan vejret bliver

Transport fra London lufthavn til centrum

Kom fra Heathrow lufthavn til centrum

Hvis du vil benytte dig af den billigste måde, at komme fra Heathrow til centrum, så skal du bruge offentlig transport, hvor linjen Picadilly Line kører i pendulfart mellem lufthavnen og centrum. Kom afsted for ca. 50 kroner. Den hurtigste offentlige transportform er Heathrow Express, som tager dig til centrum på blot et kvarter til en pris på ca. 215 kroner pr. enkeltbillet.

Kom fra Gatwick lufthavn til centrum

Den billigste måde, at komme med transport fra Gatwick Airport til centrum er via. offentlig transport, hvor du kan stige på Gatwick Airport Bus for ca. 50 kroner, til en rejsetid på ca. 90 minutter. De fleste vælger dog det hurtigere alternativ, som er Gatwick Express Train der koster 170 kroner. Her er rejsetiden blot 30 minutter.

Kom fra Stansted lufthavn til centrum

Den billigste måde at komme med transport fra Stansted lufthavn til centrum er ved, at tage National Express bussen for ca. 50 kroner, med en rejsetid på ca. 1 time. Den hurtigste måde, at komme til London fra Stansted er ved at tage Stansted Express Train, som tager omkring 45 minutter til en pris på ca. 145 kroner.

Kom fra London City Airport til centrum

Den billigste og hurtigste transportform fra London City airport er med Docklands Light Railway. Rejsetiden er på blot 10 minutter til centrum, for ca. 40 kroner.

Kom fra London Southend lufthavn til centrum

Her kan du tage Southend Airport Train, som blandt andet kører til Liverpool Street Station på blot 50 minutter, for ca. 140 kroner.

Kom fra Luton lufthavn til centrum

Hvis du vil rejse med den billigste transportform, skal du bruge Luton Airport Bus, som du kan komme afsted for fra 40 kroner. Den hurtigste løsning er Luton Airport Train, med en rejsetid på ca. 25 minutter og med en billetpris på ca. 130 kroner.

Fly til andre destinationer

Har du ikke længere lyst til at besøge London? Så find flybilletter til andre destinationer

Berlin

Berlin
Find rejse

Har du en gang været i Berlin vender du tilbage igen og igen. Berlin er en by med masser af aktiviteter for både børn og voksne, og den korte afstand fra Danmark, gør en storbyferie i Berlin til et oplagt valg.

Bangkok

Billede af tempel i Bangkok
Find rejse

Her kan du finde billige rejser til Bangkok. Bangkok er Thailands spirituelle, kulturelle og politiske centrum og en af Asiens mest dynamiske metropoler.