Om findflybilletter.dk

Findflybilletter.dk er en gratis online service, som er lavet til dig, der gerne vil finde de billigste flybilletter. Når du søger efter flybilletter på siden, tilføjer vi ingen ekstragebyrer eller anvender cookies, med henblik på at hæve priserne.

Findflybilletter.dk er en kombineret søgemaskine, idégenerator og blog, hvor du kan få idéer og søge inspiration til din næste rejse.

En søgemaskine til rejsen

Hvordan tjener vi penge?

Når du søger efter fly, hoteller eller andre rejserelaterede tilbud på findflybilletter.dk, søger du på tværs af hundredvis af rejsesider – fra store bookingsider til det individuelle flyselskabs hjemmeside. Vi får samlet resultaterne og viser dig de seneste tilgængelige online-priser.

Findflybilletter.dk tjener kun penge, når en reservation gennemføres på den side, du omdirigeres til. Disse henvisninger betales af vores samarbejdspartnere – og vi opkræver aldrig gebyrer eller kommission hos slutbrugeren.

Vores formål er at etablere en nem rejseportal i Danmark, hvor du ikke blot kan søge efter fly og hoteller, men også inspiration til rejsen.

Såfremt du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på info@findflybilletter.dk

Findflybilletter logo

Husk

Vi er ikke et rejsebureau, og vi sælger ikke billetter. Hvis du har spørgsmål vedrørende en bestilling, bedes du kontakte rejsebureauet eller flyselskabet.