Hvor går rejsen hen i 2018?

2018 byder på et spændende år for ikke blot forbrugeren, men også rejseselskaberne. At rejse alene kan være et skræmmende forslag, men med den rigtige rejsearrangører, der henvender sig til solo eller single rejsende, kan dette lindres. Når du har fundet den rigtige rejsearrangør, kan du slippe for bekymringerne og sikre, at du kan besøge de steder, du ønskede og have fantastiske eventyr.

I takt med at vi ser flere der rejser i grupper, på tværs af generationerne – så er der også et stigende behov for rejser, hvor den enkelte kan rejse ud alene. I forbindelse med at rejse alene, kan den enkelte typisk dyrke en særlig interesse eller passion. Single-rejser er en rejseform som bliver gradvist mere udbredt og den byder, på meget mere end blot en rejse.

En rejseform hvor nye venskaber og relationer opstår

Det er i dag ikke længere et tabu at rejse alene – og flere og flere tager helt bevidst alene afsted, for netop at kunne møde verden med åbent sind – og måske i endnu højere grad få den rejseoplevelse som lige netop de ønsker. 

Kvinde der er på single rejse

3 Tips til solo-rejsen:

En af vores rejsende brugere, Marianne, har indsendt 3 tips, som hun foreslår at du tager i brug – hvis du skal rejse solo.

  1. Kom ud af comfort-zonen: Du kan opnå nye højder og oplevelser, når du rejser alene. Det kan være ubehageligt i starten, at skulle stå på egne ben – men giv det noget tid og mærk hvordan du udvikler dig personligt, og bliver mere bekvem jo længere tiden skrider frem.
  2.  Gør hvad du har lyst til: Nyd følelsen af, at være fri og kunne gøre hvad hvad du har lyst til, når du har lyst til det. Du behøver ikke, at stresse over at skulle nå noget – da det er dig som styrer hvad der skal foregå!
  3. Reflekter: At rejse solo er en unik mulighed for, at kunne udvikle dig på et personligt plan.  Solo travel is an opportunity for transformative travel. Being alone, you can let your mind wander and watch where it goes. You’ll learn a lot about yourself doing so and be able to make and practice changes that you may bring home.
  4. Mød nye mennesker: Det er altid rart at møde og stifte nye bekendtskaber og især når du rejser solo!